Kampen

ONZE KAMPEN

Onze kampen (zonder overnachting) zijn steeds voorzien voor kinderen tussen 8 en 14 jaar (mag afwijking van één jaar op zitten). We gaan 's morgens van start om 9u, en stoppen om 16u. Alle kampen en initiaties gaan door in onze nieuwe loods, gelegen op de Diestsesteenweg 112 (achter de woning) te Tienen. Om in te schrijven kan je een mailtje sturen naar christutenel@hotmail.com. Je krijgt dan een mailtje terug met meer informatie. Wanneer er een kamp reeds volzet is, kan je op de wachtlijst gezet worden. 

Onze kampen voor 2019:

-(Frans)-knutselkamp: 22 en 23 juli 2019 Spelletjeskamp: 24 en 25 juli 2019 Natuurkamp: 24 en 25 juli 2019

-Kleuterkamp: 18 en 19 juli 2019 

 

FASHIONKAMP

Tijdens deze 3 dagen leren de kinderen lopen op de catwalk: Basispassen -en houding, in duo leren stappen en accessoires leren showen. We hechten veel belang aan het zelfvertrouwen van elk kind. Verder hebben we het over praten voor publiek, modetips, hoe men kledij maakt, ... . Iedereen mag een minishoot doen met een fotograaf en krijgt achteraf een foto naar keuze mee naar huis. We naaien met de naaimachine een werkstuk (tas, eenvoudig kledingsstuk). We draperen ook stof rond kleine paspopjes en onszelf en ontwerpen nieuwe outfits op papier. Tenslotte pimpen we ook een bestaand kledingsstuk naar eigen creativiteit. We eindigen met een spetterende modeshow voor alle ouders en sympathisanten. Kortom, 3 leuke, boeiende en creatieve dagen! Dit gaat door op 11, 12 en 13 juli 2018 en kost 90 euro. 

                         

 

NAAIKAMP

Hier naaien we zowel met de hand als met de naaimachine, afhankelijk van de opdracht. We maken een orginele broche, een knuffel naar keuze, placematten en een boodschappentas. Voor de gevorderden (wie al kan stikken) is er een nieuw aanbod in de maak. Het naaikamp duurt telkens 2 dagen en kost 80 euro. 

Dit kamp gaat door op 16 en 17 juli 2018.

 

                          

 

FRANS-KNUTSELKAMP

Tijdens deze 2 dagen gaan we spelletjes in het Frans combineren met knutselen (in het nederlands). We werken steeds in 2 groepen en wisselen om. Dit kamp gaat door op 9 en 10 juli 2018, en kost 60 euro. 

 

PAASKNUTSELKAMP

We gaan onze creativiteit weer helemaal de vrije loop laten. We gaan dan 2 dagen knutselen rond Pasen. We maken o.a. een paastuintje met echte planten, een eiermobile, paashaasjes van wc-rolletjes, een paaskunstwerk, kippetjes uit origami, een paaskaart, een hanenpotje, een lekkere bereiding met ei, ... en we doen ook een echte zoektocht naar paaseitjes!

 

KERSTKNUTSELKAMP

Op deze twee dagen vlak voor Kerstmis gaan we in een gezellige sfeer samen knutselen. Uit een gevarieerd aanbod kan je zelf ter plekke kiezen wat je graag wil maken. We maken o.a een kerstsok, kerstdiadeem, engeltjes van kartonnen bord (schilderen), bloemstuk, viltfiguren voor in de kerstboom, kerstlandschap, ... Foto's van dit kamp kan je bekijken bij onze albums.

 

INITIATIE NAAIMACHINE VOOR VOLWASSENEN

Veel mensen willen graag aan de slag met de naaimachine... maar hoe begin je er aan? Gedurende één dag krijg je bij ons alle informatie die je hoeft te weten over de naaimachine. Je krijgt de kans om te experimenteren en samen maken we minstens één werkstuk. Hiermee ben je al goed op weg gezet en heb je al een goede achtergrond om thuis hiermee verder te gaan. Wie een naaimachine heeft, mag die meebrengen.

 

INITIATIE GRIMEREN VOOR VOLWASSENEN

Wie graag wat meer wil leren over grimeren is bij ons aan het juiste adres. Het juiste materiaal, werkwijze, kleurschakeringen, figuren, leuke ideeën en tips, kortom het komt allemaal aan bod. Uiteraard gaan we ook zelf aan de slag, want al doende leert men!

 

                                             Kijk voor meer foto's in ons fotoalbum.