Feestzaal

Vanaf 1 januari 2019 beschikken wij over onze eigen feestzaal, voor kleinschalige verjaardagsfeestjes en familiefeestjes met veel kinderen. Deze zaal is gelegen op de Diestesteenweg in Tienen. De zaal bestaat uit een grote ruimte van 300 vierkante meter, en een bijgebouw van 100 vierkante meter. 

De grote ruimte is een kleine indoorspeeltuin met speelhuisjes, springkastelen, fietsjes, enzovoort (afhankelijk van de doelgroep). De kleine ruimte heeft een toilet, ingerichte keuken, tv en salon, grote eettafel en wifi. Alles is kindvriendelijk en veilig ingericht. 

De zaal wordt telkens voor één feest tegelijk verhuurd. 

                                 

Je kan kiezen uit de volgende tijdstippen:

-ONTBIJT/BRUNCHFEESTJE:

Feestje van 9u tot 12u. Zaal beschikbaar van 8.30u tot 13u.

 

-GEWOON VERJAARDAGSFEESTJE:

Feestje van 14u tot 17u. Zaal beschikbaar van 13.30u tot 18u.

 

-SPECIAL PARTY

Voor jongens vanaf 8 jaar kan je een parcours laten zetten om met telegeleide auto's te rijden.

Voor meisjes vanaf 8 jaar kan je een Fashionparty nemen met een fotoshoot voor iedereen, catwalk(les), kledij ontwerpen, werken met stoffen, enz. 

 

-SLAAPFEESTJE

Feestje van 19u tot 8u. Zaal beschikbaar van 18.30u tot 8.30u Indien er de dag nadien geen ontbijtfeestje gepland staat, kan je langer blijven 's morgens. We hebben 12 plooibedjes beschikbaar. 

 

-COMMUNIE / BABYBORREL / HUWELIJK / ...

Je kan de zalen voor een volledige dag huren. Hiervoor mag je gebruik maken van de keuken (bestek, borden, ...), tafels en stoelen, en zijn er springkastelen inbegrepen. 

 

De huurder komt de dag voordien de sleutel ophalen in ons afhaalpunt te Hoeleden. Na afloop van het feestje komt er iemand van Funkoffers de zaal nakijken en afsluiten. De huur voor beide zalen samen kost 120 euro voor een verjaardagsfeestje van 3 uur, en kost 175 euro voor een hele dag + 100 euro waarborg. Een volledig ingerichte grote zaal (voor babyborrel of communie) kost 250 euro, in landelijk thema. De huurder zorgt ervoor dat de vloer in de kleine ruimte geborsteld is, dat de keuken proper achterblijft, en dat de indoorspeeltuin in orde is. Verder dienen alle richtlijnen die duidelijk in de zaal ophangen, strikt nageleefd te worden.