Diensten

KINDERGRIMEUSE

Wij beschikken over een kindergrimeuse, met 18 jaar ervaring en een gevolgde opleiding bij Syntra, die met plezier langskomt op jouw feestje, evenement of activiteit. Zij brengt een stapel boeken mee waaruit de kinderen hun keuze kunnen maken, of je kan ook gewoon iets bedenken. Kleine tattoos zijn ook mogelijk. Per uur kunnen er ongeveer 10 à 12 kinderen geschminkt worden. De schmink is van goede kwaliteit en bevat een anti-bacterieel en anti-allergeen product. 30 euro/uur

                        

 

 

BALLONPLOOIEN

Wil je graag leuke figuren laten maken op je feestje? Een toverstaf, zwaard, spin, slang, gsm, hondje, spook, gekke hoed, octopus, lieveheersbeestje, armband, bloem, ... het kan allemaal! Zo heeft elk kind een leuk speeltje om mee naar huis te nemen als aandenken. (Wij komen enkel verkleed op aanvraag.) 50 euro/uur

                           

 

GLITTERTATTOO'S

Graag iets speciaals? Wij komen leuke glittertattoo's zetten die meer dan een week intact blijven. Dit kan in het thema van jouw feestje of iets naar keuze. Ideaal voor alle blingblingliefhebbers! 40 euro/uur

                                                      

 

TIJDELIJKE TATTOO'S

Voor het iets stoerdere werk hebben we nu ook tijdelijke tattoo's: Deze worden met inkt gezet en blijven een 5tal dagen op. 40 euro/uur

                                                              

 

 

MAGISCHE KAPSELS

Of je kan de meest sprookjesachtige en betoverende kapsels laten maken door ons team. We gebruiken speldjes, bloemetjes, lintjes, glitterstaafjes, gekleurde vlechtjes, maken krullen, ... en gebruiken glitterspray als finishing touch. In combinatie met dezelfde kleuren van schmink is dit echt helemaal wauw!   5 euro per stuk en 30 euro/uur

                               

 

SPROOKJESWANDELING

In sprookjesland is er weer een ondeugende heks opgedoken. Sneeuwwitje roept jullie hulp in, want haar 7 dwergen zijn ontvoerd. Ze neemt je mee op wandeling (1,5u) om haar te helpen bij de opdrachten die men onderweg kan tegenkomen. Hopelijk lukt het om alle dwergen te bevrijden! Prijs op aanvraag. 

                                                                       

 

SINTERKLAAS EN ZWARTE PIET 

Sinterklaasfeest te organiseren? Klein of groot? Wij kunnen u waarschijnlijk helpen! Bekijk onze foto's van onze sinterklaasfeesten op de bladzijde 'Foto's' en vraag meer info. Voor november-december 2018 bieden we een theaterstuk aan van een uur, met 2 acteurs, ter opwachting van de komst van de Sint. Wij hebben zelf geen sint en zwarte pieten.

                                                          

 

WORKSHOPS             

De workshops die we geven zijn vanaf 8 jaar, en geschikt voor maximaal 12 deelnemers.  Jeugddiensten en andere instellingen kunnen workshops aanvragen voor grote groepen en een langere duur.  Voorlopig hebben wij in ons aanbod 6 workshops:

De eerste is 'grimeren': Je leert werken met schmink, leert basisfiguren maken, kleurschakeringen, effecten, tattoos en we werken met filmwax om schotwonden, kogelgaten, littekens enzovoort na te maken. Deze workshop duurt minstens 75 minuten. Extra onkosten: Schmink en wax: 3 euro/deelnemer

                                                    

Onze tweede workshop is 'koken voor kinderen'. We splitsen ons op in 3 kleine groepjes. Elke groep gaat een gerecht klaarmaken: de eerste maakt een lekker hapje, de tweede maakt een hoofdgerecht zoals pannenkoeken, croque monsieur, versierde broodjes, ... en de derde groep maakt een nagerechtje. De mama's en papa's krijgen een boodschappenlijstje van ons. (Van de voedselinspectie mogen wij zelf geen voedingswaren meebrengen.) Deze workshop duurt ongeveer 90 minuten.

                                                  

Onze derde workshop is 'cupcakes maken'. Eerst maken we het deeg en bakken we de cakejes. Terwijl de cakejes aan het bakken zijn, maken we al een ontwerp voor de versiering. Wanneer deze klaar zijn, gaan we ze uitgebreid versieren.  We gebruiken daarbij verschillende technieken. Elk kind maakt  3 cakejes, eventueel eentje om mooi verpakt mee naar huis te nemen. Extra onkosten: Versieringen en materialen: 3 euro/deelnemer. Duur:  minstens 90 minuten.

                                       

Er is ook 'sprookjes tekenen', onze vierde workshop. Na een kort inspirerend sprookje te beluisteren gaan we zelf een sprookje verzinnen, met figuren uit bestaande sprookjes. We bekijken hoeveel bladzijden we nodig hebben en maken een compositie per blad. Daarna gaan we alles uitwerken met verschillende technieken, tot we ons eigen, creatief sprookje gevormd hebben. We gebruiken veel voorbeelden en stappenplannen om alles te tekenen. Deze workshop duurt minstens 75 minuten. Extra onkosten: 2 euro/deelnemer voor het materiaal.

                                                                                           

 Dan  is er ook nog 'mode', de vijfde workshop. Ook hier worden de kinderen opgesplitst in 3 groepjes: één groep gaat ontwerpen tekenen met de nodige hulpmiddelen, een tweede groep gaat stoffen knippen, naaien en draperen rond een paspopje en de derde groep maakt een toiletzakje met de naaister, met behulp van een naaimachine. Iedereen doet elk groepje.  Deze workshop duurt minstens 90 minuten en voor de materialen is er een onkost per deelnemer van 5 euro.

                 

Tenslotte, onze zesde workshop is 'knutselen'. Naargelang het thema en de interesses en wensen van de jarige komen wij een crea-atelier voorzien en begeleiden. Men kan bijvoorbeeld kiezen voor 'ringen maken'. De prijs per deelnemer is afhankelijk van het gekozen aanbod.

                                                           

 

KINDERDISCO

U wil graag iets origineels op uw feestje? Iets wat jong en oud kan meedoen? Dan moet u zeker voor kinderdisco kiezen. Gedurende een halfuur of een uur wordt er bewogen op leuke, aanstekelijke liedjes die iedereen makkelijk en met plezier zal meedoen. Ook de limbo, linedance en freestylen zitten erbij. Gewoon de animatrice nadoen! 20 euro voor een halfuur

                                                     

 

BEGELEIDING

Misschien ziet u het niet zitten om een hele bende bezig te houden gedurende 3 uren. Wij merken ook dat dit niet altijd evident is voor mensen om te doen die dit niet gewoon zijn. Daarom zijn wij er om alles in goede banen te leiden. U hoeft alleen nog voor het eten en de drank te zorgen. Onze begeleidster brengt een koffer naar keuze mee, brengt de themadecoratie aan en doet activiteiten rond het thema. Men begint met een pakjesspel en doet daarna opdrachten of spelletjes binnen het gekozen thema. Onze begeleidster helpt ook bij het eetmoment. Daarna worden de kinderen ofwel geschminkt of krijgen ze een ballonfiguur. Je kan ook een glittertattoo laten zetten of een magisch kapsel laten maken, maar dit heeft wel een meerprijs (tattoo 1 euro extra, kapsel 5 euro extra). Ondertussen mogen de kinderen met het materiaal spelen. De namiddag vliegt zo om! Dit volledige pakket kost 135 euro. Onze begeleidster is een halfuur op voorhand aanwezig, en een halfuur na het feestje. Vanaf heden doen wij geen feestjes meer op woensdag, enkel op zaterdag en zondag (tenzij tijdens een schoolvakantie). 

 

VIER JE VERJAARDAG OP HET LANDGOED VAN BELLE

Wie een uiterst unieke verjaardag wil beleven, kan dat doen bij prinses Belle! Je krijgt van ons 9 persoonlijke uitnodigingen om te versturen naar je vriendjes. Nadat je de lange oprijlaan bent gevolgd, kom je aan de adembenemende woonst van Belle. Je wordt er hartelijk ontvangen, en Belle neemt je mee op sleeptouw op haar domein. Onderweg gebeuren er enkele onverwachte dingen, en kan Belle jullie hulp best gebruiken! Daarna trakteert ze jullie op een lekkere pannenkoek en een drankje, en mag je spelen op de speelweide of mee knutselen. Belle geeft de jarige ook een bijzonder cadeau, de gasten krijgen een giftbag en je maakt ook kennis met het huispersoneel en de prins. Dit is pas echt een sprookje beleven! 

                                              

                

Het landgoed van Belle is gelegen in Geetbets. Vanaf april 2018 doen we op vaste data's Bellefeestjes. Voor jarige prinsessen tussen 5 en 12 jaar. De volgende datums zijn zondag 17 maart 2019 en zondag 12 mei 2019. Kostprijs? 185 euro voor 10 kinderen. Vraag meer info aan via mail. Bekijk ons fotoalbum.

 

 

SPEELZONE

 Op uw evenement kunnen wij een leuke speelzone voor alle leeftijden komen opzetten, met begeleiding van minstens 1 persoon van ons. Deze begeleidster let op de kinderen en zorgt voor de animatie. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en het gekozen aanbod.

                                      

 

BLITZBEZOEK

Als u uw feestje of evenement wil opvrolijken door een speciale gast, dan ben u hier aan het juiste adres. Op een verjaardagsfeestje komt deze persoon een uur lang op bezoek om samen met de genodigden op de foto te staan, en doet de speciale gast een kleine activiteit binnen het thema, zoals het brengen van een verhaal. Voor een uur blitzbezoek is het 100 euro. Bedrijven en organisaties kunnen een offerte aanvragen. Voorlopig beschikken we over Tinkerbell, Belle, Sneeuwwitje en Pippi Langkous. 

                                                               

 

BALLONDECORATIES

U wil een leuke aankleding voor uw feest of event? Alles in bijpassende kleuren of toffe figuren? Het verschil zit hem in de details. Niet alles maar wel heel veel is mogelijk :-) Wij beschikken over een kleurenkaart om uw kleuren uit te kiezen en wij kunnen ballonnen bestellen in de door u gekozen grootte, vorm en kleur. Maak uw  wensen kenbaar en vraag uw offerte aan. 

                            

Graag een mooie extra voor uw kinderverjaardagsfeestje? Je kan bij ons ballondecoraties bestellen in het thema van jouw feestje. Een kleine decoartie bestaat uit 2 kleine themapilaren om aan de voordeur te zetten, en een tafelstuk om je feesttafel op te smukken. Kostprijs 40 euro, zelf af te halen. Een grote decoratie kost 65 euro, en hiervoor heb je 2 hele grote pilaren aan je deur, een tafelstuk en 2 heliumballonnen in thema. Deze worden geleverd.

Hier enkele voorbeelden van onze themaballonnen die wij verwerken in onze decoraties: 

     

 

 

KOFFER OP MAAT

Wij stellen ook koffers samen, op specifieke aanvraag. Dit zijn koffers om aan te kopen voor verenigingen, musea's, scholen, enzovoort, met uiteenlopende thema's. Vraag uw prijsofferte aan via mail.

 

INITIATIE GRIMEREN

U wil graag zelf aan de slag met schmink maar weet niet hoe? Regelmatig geven wij initiaties aan volwassenen. Deze duren 3 uur en zijn steeds op zaterdag. Je leert de basis om zelf eenvoudige figuren te gaan maken. Kostprijs met materiaal inbegrepen is 40 euro. Vraag meer info via mail.

 

LEVEREN VAN MATERIALEN

Wanneer het voor u niet haalbaar is, kunnen wij materiaal komen leveren en weer ophalen.

 

SPEELHOEK IN WINKELS

 Er is niets zo erg als een troosteloze, niet uitnodigende speelhoek in een winkel. Nochtans kan je al een kleine ruimte optimaal benutten en zeer leuk maken. Uiteraard is dit een goede investering: Kinderen komen graag mee naar de winkel en ouders kunnen rustig hun keuze maken. Wij ontwerpen voor u een superleuke hoek, op maat van de ruimte en wensen van de klant.